Джерело: український захисник зацікавив два клуба Бундесліги – але є нюанс

Переглядів 985
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
Джерело: український захисник зацікавив два клуба Бундесліги – але є нюанс
Сергій Чоботенко. Фото: ФК Полісся
Центральний захисник новачка УПЛ Полісся Сергій Чоботенко привернув увагу одразу двох клубів із Австрії. Його помітили у товариському матчі житомирян цього літа.

Сергій Чоботенко потрапив до списку інтересів двох клубів австрійської Бундесліги завдяки своїй грі у складі новачка української Прем'єр-ліги Полісся.

Віденьска Аустрія та Хартберг активно зацікавились 26-річним центральним захисником після чудово проведеного товариського матчу з місцевим Рапідом на літніх зборах Полісся. Про це повідомив сайт FootballHub.

Підопічні Юрія Калитвинцева зіграли проти топ-клуба Австрії внічию із рахунком 1:1, а Чоботенко досить успішно відіграв тайм, закривши одного з найбільш небезпечних гравців суперника Гідо Бургшталлера.

За інформацією джерела, саме після цього матчу скаути обох команд й почали активно придивлятися до футболіста житомирського клубу.

  • Нагадаємо, що Чоботенко перейшов до складу Полісся в статусі вільного агента на початку літа після сезону в Колосі.
  • Його контракт з новим клубом розрахований до 2026 року, а портал Transfermarkt оцінює вартість футболіста в 600 тисяч євро.
  • Полісся у першому турі УПЛ обіграло Верес із рахунком 2:0. У наступному матчі команда Чоботенка зіграє проти Дніпра-1. Гра пройде шостого серпня і розпочнеться о 14:00.