Джерело: вихованець Динамо залишив Україну як волонтер – все заради трансферу у США

Переглядів 3134
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Джерело: вихованець Динамо залишив Україну як волонтер – все заради трансферу у США
Денис Костишин. Фото ФК Эль-Пасо Локомотив
Півзахисник Олександрії Денис Костишин, щоб завершити свій трансфер до Ель-Пасо Локомотив із США залишив територію України як волонтер.

Футбольний журналіст Андрій Сеньків заявляє, що Денису Костишину оформили волонтерські документи, щоб він міг завершити свій трансфер до США.

При цьому Сеньків уточнює, що футболіст є клієнтом Вадима Шаблія, чиї гравці вже не вперше використовують таку схему, щоб залишити Україну під час війни.

«Костишин виїхав із України за системою «Шлях» як волонтер. Така історія є досить популярною серед клієнтів Шаблія», – сказав Сеньків в ефірі ютуб-проекту «КДК».

Нагадаємо, раніше була інформація, що Єгор Ярмолюк для переходу з Дніпра-1 до Брентфорда виїхав із України як волонтер. Так само вчинив і Олексій Сич із Руху, який вирушив в оренду до Кортрейка. Обидва гравці є клієнтами ProStar Вадима Шаблія.

25-річний Костишин перейшов до Олександрії з ковалівського Колосу у січні у статусі вільного агента та підписав контракт терміном до червня 2024 року. Цього сезону Денис провів три матчі, в яких відзначився одним голом.

Футболіст є вихованцем київського Динамо та Дніпра. Костишин раніше викликався до юнацької збірної України U-19, за яку провів один поєдинок.