Джерело: Зе Луїша та форварда Хоффенхайму в Динамо не буде, обидва трансфери зірвалися

Переглядів 628
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Джерело: Зе Луїша та форварда Хоффенхайму в Динамо не буде, обидва трансфери зірвалися
Зе Луїш. Фото: Google
Сьогодні у ЗМІ повідомлялося, що Динамо підписало контракт із екс-нападником московських Спартака та Локомотива Зе Луїшем, але трансфер зірвався. Також кияни планували підписати Мунаса Даббура.

Третього вересня з'явилася інформація, що Динамо підписало контракт із колишнім форвардом Спартака, Локомотива та Порто Зе Луїшем. Але журналіст Football Hub Вадим Адаменко запевнив, що гравця у Києві не буде.

Також він розповів, що команда Луческу вела перемовини з форвардом Хоффенхайму Даббуром, але і цього футболіста в УПЛ чекати не варто.

30-річний Даббур провів за збірну Ізраїлю 40 матчів та забив 15 голів. Transfermarkt оцінює гравця у чотири мільйони євро. За всю свою клубну кар'єру форвард зіграв у 400 матчах, відзначився 176 забитими м'ячами та ще 78 разів асистував партнерам по команді.

За національну команду Кабо-Верде Зе Луїш провів 19 матчів та відзначився чотирма голами. За всю кар'єру у клубному футболі Зе Луїш провів 303 гри та відзначився 97 забитими м'ячами. Transfermarkt оцінює гравця у півтора мільйона євро.