Джермейн ЛЕНС: «Це поганий результат для нас»

Переглядів 152
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
Півзахисник «Динамо» — про втрату очок із львівським клубом, момент із непризначеним пенальті і травми Кравця і Бурди

Чесно кажучи, не дуже сподівався, що після такого результату хтось вийде із динамівців поспілкуватись із пресою у мікс-зону. Однак несподівано для багатьох там з’явились Сергій Рибалка та Джермейн Ленс. Саме із нідерландським легіонером киян ми і вирішили поговорити. Незважаючи на невтішний результат для «біло-синіх», Джермейн люб’язно погодився на інтерв’ю. Європа, одне слово…

Володимир БОБИР.

— Джермейне, як вам гра проти «Карпат»?

— Думаю, всі чудово бачили, що це була дуже складна гра для «Динамо». Ми намагалися будь-що забити бодай один гол, який би приніс нам три очки. Але це було складно, адже «Карпати» щосили бились за цей результат. У підсумку ми засмучені результатом зустрічі.

— Як думаєте, «Карпати» грали лише на нічию?

— Вони намагалися використати свої нагоди, але, думаю, це не була головна їхня мета — спробувати виграти тут, на «Олімпійському». Як ви самі бачили, ми більше володіли м’ячем, старалися створювати небезпечні голеві нагоди, простіше кажучи — намагалися грати у футбол. Однак, як я вже сказав, це було дуже складно втілити у життя проти команди, яка більшість часу сконцентрована на оборонних завданнях. Що ще сказати? Це поганий результат для нас.

— Що сказав Сергій Ребров після того, як команда почала грати у меншості після травми Кравця?

— Сергій Станіславович наголосив, що ми маємо продовжувати битися за результат, ми маємо працювати із ще більшою самовіддачею, адже наша команда опинилася у меншості. Знаєте, як на мене, це взагалі якась дивна ситуація — за якихось п’ять хвилин ми вже грали без двох наших виконавців, потім щось сталось із Відою, нас стало ще на одного менше. Але це ще не все. Згодом Сергій Сидорчук отримав червону картку. Як результат — ми догравали протистояння без двох важливих футболістів. Як би не було — це не найкраща гра, продемонстрована нами. Скажу відверто, нам сьогодні дещо пощастило, що наші прямі конкуренти — «Дніпро» і «Шахтар» — також зіграли в безголеву нічию, а тому ми продовжуємо лідирувати.

— У другому таймі «Карпати» мали нагоду забити гол у ворота киян — маю на увазі момент із вірогідним пенальті. Що ви думаєте із цього приводу?

— Думаю, пенальті не було. Навпаки, у нашої команди було багато хороших, стовідсоткових моментів, аби забити. Але львів’янам пощастило, що у них є такий класний голкіпер, який здійснив кілька чудових сейвів. Як на мене, сьогодні на полі була лише одна команда, яка прагнула виграти і здобути три очки — це «Динамо».

— Ви бачили момент із травмою Артема Кравця?

— Так, бачив, це сталося переді мною. Можу сказати, що у Артема щось із оком, тоді як Микита Бурда травмував голову. Для нас це були дуже неприємні моменти, адже Кравець взагалі не зміг продовжити матч.