Едмар зустрівся з Мудриком та Зінченко в Лондоні: фото наставника Металіста 1925 з українськими гравцями

Переглядів 1495
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Едмар зустрівся з Мудриком та Зінченко в Лондоні: фото наставника Металіста 1925 з українськими гравцями
Едмар. Фото: Металіст 1925
Едмар, який займає посаду виконувача обов'язків головного тренера харківського Металіста 1925, пройшов стажування в лондонському Арсеналі та побував на матчі між збірними Англії та України.

Едмар побував у Лондоні, де пройшов стажування в Арсеналі, у складі якого виступає українець Олександр Зінченко. Молодий фахівець отримав запрошення відвідати англійський клуб від свого друга Еду Гаспара.

Натуралізований українець також побував на матчі кваліфікації на Євро-2024 між національними збірними Англії та України, який відбувся 26 березня на легендарному лондонському стадіоні "Вемблі" і завершився перемогою господарів (2:0).

Едмар прокоментував свій візит до Лондона в інтерв'ю прес-службі харківського клубу.

«Мої враження від перебування в розташуванні Арсеналу - максимально позитивні. У цьому клубі все працює на найвищому рівні. Коли заходиш на їхню базу, одразу бачиш, що кожен знає, що він має робити і для чого він це робить, усі працюють заради успіхів команди. 

Ці слова стосуються як звичайних працівників, так і, звісно, керівників клубу, як-от головний тренер Мікель Артета чи спортивний директор Еду Гаспар. Він виконав величезну роботу для того, щоб команда була там, де є зараз», - сказав Едмар.

Під час візиту до Лондона Едмар зустрівся з українськими легіонерами, які виступають в Англії - Олександром Зінченком і Михайлом Мудриком.

Металіст 1925 провів 18 матчів, набрав 21 очко і посідає восьме місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.