«Ефективний не більше за манішку»: експерт оцінив гру Зінченка проти Ліверпуля

Переглядів 1373
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Ефективний не більше за манішку»: експерт оцінив гру Зінченка проти Ліверпуля
Фото: Google
Коментатор телеканалів Setanta Sports Ігор Бойко оцінив перформанс Олександра Зінченка у вчорашньому поєдинку 18 туру АПЛ проти Ліверпуля (1:1).

Олександр Зінченко вийшов у стартовому складі гостей на позиції лівого захисника і провів повний матч. Ліверпуль забив із флангу українця – після закидання вперед Мохамед Салах обіграв його та пробив у ближній кут.

Бойко у своєму Telegram-каналі написав, як Ліверпуль планував використати слабкі місця українця при гри в обороні.

«Ліверпуль постійно намагався тиснути на лівий фланг оборони Арсенала, намагаючись створити умови для того, щоб Салах залишався один на один проти Зінченка. Як наслідок, єгиптянин мав 9 спроб дриблінгу впродовж матчу: другий показник в цьому сезоні.

Попри свій великий досвід, Зінченко все ж залишається досить посереднім за цим умінням. А особливо коли мова йде про передачі Александра-Арнолда та рухи Салаха. Найбільш показовим моментом був гол, де Зінченко залишився один на один проти Салаха та виявився в цьому епізоді ефективним не більше за манішку», – написав Бойко.

  • Арсенал набрав 40 очок у 18 матчах і зберіг лідерство в турнірній таблиці АПЛ.
  • 27-річний Зінченко провів у поточній кампанії 23 матчі у всіх турнірах, забив один гол і зробив одну результативну передачу.