Екс-форвард Динамо нагадав про себе: багатостраждальний Кулач прагне перезапустити кар'єру в Азербайджані

Переглядів 1041
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
Екс-форвард Динамо нагадав про себе: багатостраждальний Кулач прагне перезапустити кар'єру в Азербайджані
Владислав Кулач. Фото: О.Попов
Нападник Зіри Владислав Кулач розповів про завдання команди на кінцівку чемпіонату та які цілі ставить перед собою в азербайджанському колективі.

Кулач заявив, що хоче пробитися до єврокубків із Зірою цього сезону, однак зазначив, що невиконання такого завдання не стане трагедією. 

«Сезон ще не завершено. Я займаюся відновленням, плюс хочу бути поруч із командою до кінця. Завдання на сезон поки що не вирішене. Хотілося б пробитися в єврокубки. Якщо цього сезону не вийде, то наступного обов'язково вирішимо таке завдання».

Також екс-форвард Динамо додав, що не планує змінювати клуб найближчим часом.

«Жодних планів, крім Зіри, у мене немає. Упевнений, що до наступного сезону підійду в більш хорошій формі і проведу один із найкращих сезонів у кар'єрі. Сподіваюся, такий самий сезон буде і в моєї команди», – цитує Кулача видання Azerisport.

30-річний Кулач перейшов у Зіру з київського Динамо в зимове трансферне вікно і провів за азербайджанську команду вісім матчів, у яких забив три м'ячі і зробив одну результативну передачу.

Контракт українця з азербайджанським клубом діє до 30 червня 2024 року. Transfermarkt оцінює Кулача в 700 тисяч євро.

Зіра зіграла 35 поєдинків, набрала 47 очок і посідає п'яте місце в чемпіонаті Азербайджану. За один тур до кінця сезону відставання від Габали, яка розташовується в єврокубковій зоні, становить два пункти.