Екс-форвард Шахтаря близький до переходу в легендарний клуб: він є найкращим голаедором в історії «гірників»

Переглядів 688
Дмитро Котков Дмитро Котков
0 голосів
Екс-форвард Шахтаря близький до переходу в легендарний клуб: він є найкращим голаедором в історії «гірників»
Луїс Адріано. Фото: Google
35-річним форвардом Луїсом Адріано активно цікавиться бразильський Інтернасьонал, у якому розпочинав свою кар'єру екс-нападник донецького Шахтаря.

35-річний бразильський нападник Луїс Адріано найближчим часом може змінити турецький Антальяспор на Інтернасьонал, вихованцем якого екс-футболіст Шахтаря є.

Знаменитий бразильський клуб виявляє інтерес до досвідченого голеадора, у якого в червні 2023 року закінчується контракт з Антальяспором. Інтернасьонал планує спочатку домовитися з Адріано за умовами особистого контракту, а потім вийти на турецький клуб, аби обговорити можливість негайної угоди. Про це повідомляє видання Globoesporte.

В Інтернасьоналі хочуть, щоб Луїс Адріано приєднався до їхнього клубу якомога швидше, щоб бразильський форвард уже навесні зміг допомогти рідній команді в Кубку Лібертадорес.

Луїс Адріано намагатиметься переконати керівництво Антальяспора піти на дострокове розірвання контракту. Раніше ЗМІ повідомляли, що послуги Луїса Адріано пропонувалися Інтернасьоналу, але в цьому клубі відмовилися від досвідченого форварда, бажаючи підписати молодшого футболіста.

У нинішньому розіграші Суперліги Туреччини екс-форвард Шахтаря зіграв 19 матчів, у яких він забив два м'ячі та віддав одну результативну передачу. Зазначимо, що зі 128 голами в активі Адріано є найкращим голеадором в історії донецького Шахтаря.