Екс-футболіст Динамо перейшов в клуб з Іспанії: він майже рік шукав роботу

Переглядів 4139
Дмитро Котков Дмитро Котков
3 голоси
Екс-футболіст Динамо перейшов в клуб з Іспанії: він майже рік шукав роботу
Александар Пантіч. Фото: Google
Серб Александар Пантіч продовжить кар’єру в іспанському Луго, який виступає в Сегунді і знаходиться там на 19 місці. Свого часу цей сербський захисник виступав за Динамо.

Сербському захиснику Александару Пантічу після дуже тривалих пошуків нового клубу вдалося працевлаштуватись.

30-річний балканець залишив польський Заглембе 10 січня 2022 року і відтоді перебував без команди. Пройшов майже рік і Пантіч знайшов собі клуб, підписавши контракт з іспанським Луго. Про це повідомила прес-служба клубу іспанської Сегунди.

Угода з Пантічем розрахована до кінця поточного сезону. Презентація сербського легіонера відбудеться четвертого січня. На даний момент Луго з 21 очком в активі знаходиться на 19 місці в турнірній таблиці Сегунди.

Пантіч грав за київське Динамо у 2017-2019 роках. За цей період серб зіграв за столичну команду 15 поєдинків, у яких голами він не відзначався. Окрім київської команди, Александар захищав кольори сербських клубів Рад та Црвена Звезда, іспанських Вільярреала, Кордоби, Ейбара, Алавесу та Кадіса. До перехода в польський Заглембе Пантіч виступав за кіпріотські команди Докса та АЕЛ Лімассол.

X