Екс-футболіст Шахтаря зайняв місце Неймара: інший бразилець застосував до нього силу

Переглядів 554
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Екс-футболіст Шахтаря зайняв місце Неймара: інший бразилець застосував до нього силу
Фред та Неймар. Фото: Google
Курйозний епізод за участю екс-півзахисника Шахтаря Фреда стався під час того, як робилося командне фото збірної Бразилії напередодні чемпіонату світу в Катарі.

Збірна Бразилії зібралася для командного фото напередодні чемпіонату світу-2022 у Катарі. Поки тривала підготовка до спільного знімку, екс-півзахисник Шахтаря, який нині виступає за Манчестер Юнайтед, Фред зайняв місце посередині, аби опинитися в центрі фото. 

Однак нападник Тоттенгему Рішарлісон силою перетягнув Фреда ближче до краю. Екс-футболіст Шахтаря опирався, але мусив погодитися, коли йому сказали, що в центрі світлини має сидіти нападник ПСЖ Неймар.

Як підсумок, на командному фото Неймар опинився посередині в оточенні досвідчених Тіягу Сілви та Маркіньйоса. Фред на знімку сидить праворуч біля Рафіньї. А ось Рішарлісон сів ближче до центру.

Вихованець Інтернасьонала Фред грав за донецький Шахтар у 2013-2018 роках (101 матч та 10 голів). У 2018 році бразилець перейшов до англійського Манчестер Юнайтед, за який нині він і грає.

У рамках мундіалю-2022 Бразилія в рамках групи G зіграє з Сербією (24 листопада), з Швейцарією (28 листопада) та з Камеруном (2 грудня).