Екс-гірник Тайсон відзначився дебютним голом за ПАОК: бразилець забив Панатінаїкосу Вербича та Бернарда

Переглядів 9044
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Екс-гірник Тайсон відзначився дебютним голом за ПАОК: бразилець забив Панатінаїкосу Вербича та Бернарда
Тайсон. Фото: ПАОК
Бразильський футболіст Тайсон вперше відзначився голом за грецький ПАОК. Бразилець забив м'яч після виходу на заміну в кубковому поєдинку проти Панатінаїкоса.

18 січня в рамках першого матчу чвертьфіналу Кубку Греції ПАОК на своєму полі зустрічався з Панатінаїкосом. Цей матч вийшов з присмаком Української Прем’єр-ліги. 

На 52 хвилині зустрічі завдяки голу Брандона ПАОК вийшов уперед. А на 68 хвилині Резван Луческу, син наставника Динамо Київ Мірчі Луческу, випустив на поле екс-футболіста Шахтаря Тайсона, який вже на 72 хвилині відзначився дебютним голом за команду з Салоніків. Цікаво, що це був також дебютний поєдинок бразильця у футболці ПАОКа. 

Колективу з Салоніків вдалося перемогти з рахунком 2:0. Додамо, що за Панатінаїкос у цій зустрічі зіграли інші екс-зірки УПЛ. По перерві у складі Панатінаїкоса замість колишнього плеймейкера Шахтаря Бернарда на поле вийшов екс-вінгер Динамо Беньямін Вербич. До слова, відео дебютного голу Тайсона за ПАОК можна подивитися в цьому телеграм-каналі.

Матч-відповідь цих команд відбудеться 24 січня. Цікаво, що 22 січня Панатінаїкос та ПАОК зіграють між собою в рамках чемпіонату Греції. Тобто за тиждень ці суперники зустрінуться між собою три рази.

X