Екс-гравець Шахтаря офіційно перейшов до нового клубу: хавбек гратиме разом із Тайсоном і Кендзьорою під керівництвом Луческу

Переглядів 8881
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Екс-гравець Шахтаря офіційно перейшов до нового клубу: хавбек гратиме разом із Тайсоном і Кендзьорою під керівництвом Луческу
Маркос Антоніо. Фото: ПАОК
Бразильський футболіст Маркос Антоніо приєднався до грецького ПАОКа. Екс-гравець Шахтаря на правах оренди перейшов до клубу Салоніків із римського Лаціо.

Грецький ПАОК оголосив про підписання бразильського півзахисника Маркоса Антоніо з Лаціо.

23-річний бразилець перейшов на правах оренди до червня 2024 року з можливістю викупу. Футболіст виступатиме за команду з Салоніків під номером 88.

ПАОК погодив із римським клубом умови орендної угоди з опцією викупу футболіста за 7,5 мільйонів євро.

За грецьку команду грають також ес-півзахисник Шахтаря Тайсон та екс-захсник Динамо Томаш Кендзьора. Тренує колектив Резван Луческу, син Мірчі Луческу, який очолює київське Динамо.

  • Маркос Антоніо став гравцем Лаціо влітку 2022 року, уклавши п'ятирічний контракт. Угода з Шахтарем коштувала римлянам десять млн євро. Минулого сезону Антоніо зіграв 22 матчі у всіх турнірах, відзначившись одним голом та одним асистом.
  • Антоніо виступав за Шахтар із лютого 2019 року. У складі «гірників» він зіграв 102 матчі, забив дев'ять м'ячів та віддав п'ять результативних передач. Разом із донецьким клубом бразилець двічі ставав чемпіоном України.
  • Лаціо сезон 2023/24 почав з двох поразок від Лечче та Дженоа (у прем'єрному матчі Руслана Малиновського за «грифонів»).
  • ПАОК у першому турі Суперліги Греції 2023/24 розгромив Астерас (3:0), а у другому переграв Кіфісію з рахунком 2:1. Крім того, клуб із Салоників пробився до групового раунду Ліги конференцій, перегравши шотландський Хартс із загальним рахунком 6:1. 
  • Жеребкування визначило у суперники ПАОКу Айнтрахт, ХІК та Абердін.