Екс-наставник Шахтаря та Тоттенгем: відома позиція тренера стосовно можливого призначення в лондонському клубі

Переглядів 166659
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Екс-наставник Шахтаря та Тоттенгем: відома позиція тренера стосовно можливого призначення в лондонському клубі
Роберто Де Дзербі. Фото: Sky Sports
Італійський аленаторе Брайтона Роберто Де Дзербі планує залишитися в нинішньому клубі, попри те, що чутки пов'язували його з переходом у Тоттенгем Хотспур.

Головний тренер Брайтона Роберто Де Дзербі залишається повністю сфокусованим на роботі з «чайками». Про це повідомляє видання TalkSport.

Позиція італійського фахівця стосовно роботи в клубі не змінилася попри виліт з Кубка Англії. Вчора, 23 квітня, «чайки» під керівництвом Роберто Де Дзербі програли у півфіналі Манчестер Юнайтед (0:0, 6:7 по пенальті). Цей результат ніяк не вплине на італійця – він хоче залишитись в Брайтоні.

Де Дзербі раніше пов’язували з можливим призначенням у лондонський Тоттенгем. Джерело зазначає, що Роберто не зацікавлений у варіанті зі «шпорами».

Зазначимо, що Тоттенгем оголосив про звільнення Крістіана Стелліні з посади виконуючого обов’язки головного тренера. Тепер з командою працюватиме Раян Мейсон. Це рішення було прийнято після того, як лондонці програли Ньюкаслу з розгромним рахунком 1:6.

У турнірній таблиці АПЛ Брайтон Енд Гоув Альбіон з 49 очками в активі посідає восьму позицію. Тоттенгем із 53 балами в активі іде п'ятим у Прем'єр-лізі Англії.

До слова, раніше Роберто Де Дзербі висловився стосовно українського вінгера лондонського Челсі Михайла Мудрика. Італійський спеціаліст зазначив на тому, що українець має якості, аби стати справжньою зіркою Прем'єр-ліги Англії.