Екс-півзахисник збірної України: стало відомо, хто буде асистентом Ротаня в Олександрії

Переглядів 22982
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Екс-півзахисник збірної України: стало відомо, хто буде асистентом Ротаня в Олександрії
Сергій Кравченко. Фото: Google
Руслану Ротаню асистуватиме в команді УПЛ Олександрії Сергій Кравченко, з яким вони захищали кольори Дніпра та національної команди України.

Півзахисник одеського Чорноморця Сергій Кравченко планує завершити кар'єру. Про це повідомляє видання FootBoom.

Кравченко стане тренером і обійме посаду асистента Руслана Ротаня в Олександрії. Ротань має стати головним тренером олександрійської команди після відставки Юрія Гури. Зараз Ротань тренує молодіжну збірну України.

До слова, Руслан Ротань та Сергій Кравченко разом грали за Дніпро та збірну України. Додамо також, що Олександрія займає п’яте місце в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. 

Руслан Ротань з 2018 року є головним тренером молодіжної збірної України (U-21). До цього він працював асистентом головного тренера в донецькому Олімпіку. У якості футболіста Ротань грав за Дніпро, київське Динамо та празьку Славію.

39-річний Сергій Кравченко у цьому сезоні зіграв за Чорноморець дев’ять матчів за і зробив дві результативні передачі. Одеська команда з 11 балами знаходиться на 15 позиції в УПЛ.

Сергій Кравченко раніше грав за донецький Шахтар, Карабах, полтавську Ворсклу, київське Динамо, Дніпро, луцьку Волинь та Дніпро-1.

X