Екстренер Коваленка – основний кандидат на посаду наставника ПСЖ: подробиці можливого гучного призначення

Переглядів 309
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Екстренер Коваленка – основний кандидат на посаду наставника ПСЖ: подробиці можливого гучного призначення
Тьяго Мотта. Фото: Google
40-річний наставник італійської Болоньї Тьяго Мотта може очолити французький Парі Сен-Жермен, який шукає заміну Крістофу Галтьє.

Юліан Нагельсманн не буде тренером ПСЖ. Про це повідомляє L'Équipe. Після кількох тижнів переговорів німецький тренер так і не дійшов згоди з французьким клубом, який все ще шукає наступника Крістофа Гальтьє.

Як повідомляє L'Équipe, Нагельсманн, який був головним пріоритетом паризького клубу, не прийняв пропозицію ПСЖ. Тому розглядається варіант з Тьяго Моттою.

Перші переговори між сторонами вже відбулися. У них був позитивний курс, і вся справа наближається до щасливого фіналу для ПСЖ.

Єдине питання, яке необхідно прояснити, це пункт про звільнення, у зв’язку з яким мають бути виплачені гроші Болоньї. Поточний контракт Мотти з італійським клубом розрахований до 30 червня 2024 року.

Тренерську кар'єру Мотта розпочав 2018 року, коли він відповідав за результати молодіжної команди ПСЖ. Пізніше він працював у Дженоа, Спеції, коли там грав український півзахисник Віктор Коваленко, а з вересня 2022 року він тренує Болонью, з якою фінішував на дев’ятому місці в Серії А.

  • Мотта грав за ПСЖ з 2012 по 2018 рік. Він виграв чотири титули чемпіона Франції, чотири Кубки Франції, чотири Кубки французької ліги і п'ять Суперкубків Франції.
  • Також є інформація, що Луїс Енріке може стати головним тренером ПСЖ.