Екс-воротар Динамо може перейти в польський клуб: журналіст повідомив подробиці

Переглядів 3005
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Екс-воротар Динамо може перейти в польський клуб: журналіст повідомив подробиці
Артур Рудько. Фото: Google
Артур Рудько близький до того, аби стати гравцем польської Лехії, яка після вильоту з Екстракляси зосередиться на грі в другому дивізіоні країни.

31-річний голкіпер Металіста Артур Рудько зацікавив польську Лехію, яка виступає у другому дивізіоні чемпіонату Польщі.

Журналіст видання Interia Sport Мацей Сломінський у своєму твіттері повідомив, що досвідчений воротар входить до списку потенційних кандидатів на місце першого номера команди.

Минулого сезону Лехія посіла 17 місце в Екстраклясі та вилетіла до другого дивізіону. Нову кампанію команда розпочала з перемоги над Хоробри (4:2).

Рудько минулий сезон провів на правах оренди у Леху. Він відіграв шість матчів, у яких пропустив вісім голів (дві гри «на нуль»).

  • Контракт Рудько з Металістом розрахований до 30 червня 2026 року, а Transfermarkt оцінює його у 200 тисяч євро. Футболіст не увійшов до заявки команди на новий сезон у Першій лізі.
  • За Металіст Рудько так і не зіграв жодного матчу після того, як став його футболістом у липні минулого року. Тоді він поповнив команду із Пафосу на правах вільного агента.
  • Голкіпер є вихованцем Динамо, за першу команду якого виступав із 2016 по 2019 роки. (29 матчів, 32 пропущені голи, вісім «сухих поєдинків»).