Екс-зірка Барселони та збірної Франції зіграє в благодійному матчі Game4Ukraine: у лютому він брав участь у турнірі в росії

Переглядів 839
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Екс-зірка Барселони та збірної Франції зіграє в благодійному матчі Game4Ukraine: у лютому він брав участь у турнірі в росії
Ерік Абідаль. Фото: Google
Легендарний Ерік Абідаль також буде задіяний у товариській грі на підтримку України. Француз приєднається до зіркового списку футболістів.

Екс-захисник Барселони та збірної Франції Ерік Абідаль візьме участь у благодійному матчі Game4Ukraine в Лондоні.

У лютому 2023 року Абідаль відвідував рф, і зіграв на товариському турнірі Кубок легенд у Москві.

Крім Барселони, Абідаль відомий виступами за Монако, Лілль, Ліон, Олімпіакос та низку інших клубів. Також він був спортивним директором «блаугранас» в період 2018-2020 років.

Учасниками благодійного матчу Game4Ukraine будуть відомі футбольні особи, серед яких Жерар Піке, Кларенс Зеєдорф, Фабіо Каннаваро, Девід Бекхем, Ріо Фердинанд, Патрік Вієйра, Робер Пірес, Євген Коноплянка, Олег Лужний, Євген Левченко.

Андрій Шевченко та Олександр Зінченко будуть капітанами команд у благодійному матчі. Головним тренером команди Зінченка стане легендарний французький коуч, екс-наставник лондонського Арсеналу Арсен Венгер.

P.S. Та як було поінформовано згодом, Ерік Ебідаль не буде грати у Game4Ukraine. Інформація була розміщена на game4ukraine помилково. Ебідаль дійсно хотів підтримати Україну у благодійній грі, але його участь в матчі в росії унеможливила це бажання. 

  • Поєдинок відбудеться п’ятого серпня у Лондоні на клубному стадіоні Челсі «Стемфорд Брідж».
  • Зібрані кошти підуть на відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею на Чернігівщині, зруйнованого окупантами у березні 2022 року.