Ексгравець Оболоні та Металіста продовжить кар’єру в Європі: джерело назвало новий клуб українця

Переглядів 735
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
Ексгравець Оболоні та Металіста продовжить кар’єру в Європі: джерело назвало новий клуб українця
Артур Мурза. Фото: ФК Аксу
22-річний Артур Мурза продовжить кар'єру в австрійському Капфенбергу після періоду в Казахстані, де він захищав кольори Аксу, з яким футболіст припинив співпрацю.

12 липня, ми повідомляли, що Казахстанський Аксу оголосив про розставання з українським вінгером Артуром Мурзою і футболіст залишив команду у статусі вільного агента.

Але Мурза довго не залишався без команди. Як повідомляє у своєму твіттері журналіст Піотр Шльонка, український футболіст незабаром перейде у статусі вільного агента до австрійського Капфенбергу, який виступає на внутрішній арені в Другій лізі.

Аксу займає останнє місце в чемпіонаті Казахстану. За цю команду Мурза провів десять матчів, у яких не зумів відзначитися гольовими діями.

  • Мурза на молодіжному рівні грав за Шахтар, київський Арсенал і ФК Маріуполь.
  • На професійному рівні уродженець Волновахи виступав за ФК Маріуполь, луцьку Волинь, краматорський Авангард, Гірник-Спорт, київську Оболонь, харківський Металіст, казахстанський Кизил-Жар та латвійську Валмієру.
  • Transfermarkt оцінює Мурзу в 200 тисяч євро.
  •  Капфенберг посів 12 місце в Другій австрійській лізі минулого сезону. Щоб підвищитися у класі потрібно стати чемпіоном свого дивізіону, адже інших варіантів немає.  

Стежити за всіма переходами чемпіонату України міжсезоння 2023 року можна в наших трансферних матеріалах: