Ексхавбек Динамо та Шахтаря став гендиректором казахського клубу: його дебют виявився переможним

Переглядів 2903
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
Ексхавбек Динамо та Шахтаря став гендиректором казахського клубу: його дебют виявився переможним
Андрій Канчельскіс. Фото: Google
Колишній півзахисник київського Динамо та донецького Шахтаря Андрій Канчельскіс став генеральним директором Тоболу із Казахстану. В першому ж матчі його команда перемогла у відборі до Ліги конференцій.

Андрій Канчельскіс, який у 1980-х та 90-х роках виступав за київське Динамо та донецький Шахтар, у вівторок, 11 липня був призначений генеральним директором казахського клубу Тобол.

Вчора, 13 липня, його команда обіграла фінську Хонку у домашньому матчі першого раунду кваліфікації до Ліги конференцій із рахунком 2:1. Канчельскіс прокоментував цю гру.

«Хлопці молодці, програвали 0:1, хоча домінували в першому таймі, були хороші підходи, але страждала реалізація. У другому таймі наші зібралися, вийшли, забили два голи і здорово грали. 

Треба віддати їм належне, що програючи вони не зламалися і продовжили грати. Виграли по справі, але могли ще більше забити, над реалізацією ще попрацюємо», – сказав росіянин для «Матч ТВ».

  • Матч-відповідь відбудеться 20 липня.
  • До Динамо Канчельскіс перейшов із Зірки Кропивницький на початку 1988 року. За киян він провів 27 матчів, в яких забив один гол.
  • На початку 1990 року хавбек став гравцем Шахтаря, де зіграв 25 ігор, забивши в них три м'ячі і вже у 91-му відправився до Манчестер Юнайтед.
  • Канчельскіс народився на Кіровоградщині, але обрав для міжнародних виступів збірну росії.