Ексхавбек Шахтаря зруйнував плани топ-клубу Серії А: він відмовився від повернення на Батьківщину

Переглядів 642
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
Ексхавбек Шахтаря зруйнував плани топ-клубу Серії А: він відмовився від повернення на Батьківщину
Маркос Антоніо. Фото: ФК Лаціо
Колишній півзахисник Шахтаря Маркос Антоніо відмовився повертатися до рідної Бразилії. Гравець хоче грати лише у Європі, чим зірвав один із планів Лаціо.

Маркос Антоніо, якого Лаціо хотів включити в угоду про трансфер нападника Сантоса Маркоса Леонардо, відмовився повертатися до Бразилії.

Колишній півзахисник Шахтаря хоче продовжити кар'єру у римському клубі або грати в іншій команді з топ-чемпіонату Європи.

Сантос хотів повернути хавбека до Бразилії в рамках угоди по трансферу Леонардо до Лаціо. Римський клуб погодився на цей варіант, так як він міг знизити вартість нападника, проте Антоніо відповів відмовою. Про це повідомило видання UOL Esporte.

Одним з аргументів Маркоса було те, що він отримав шанс у фінальній частині минулого сезону і хоче закріпити успіх.

  • Нагадаємо, що Антоніо грав за донецький Шахтар з 2019-го по 2022 роки, перейшовши з португальского Ешторіла за три з половиною мільйони євро.
  • За цей час він встиг провести у складі «гірників» 101 матч, в яких забив дев'ять голів та віддав п'ять результативних передач.
  • До Лаціо хавбек перейшов за сім з половиною мільйонів і в минулому сезоні зіграв 22 рази в усіх турнірах, в яких оформив 1+1 за системою гол+пас.
  • Його контракт з римським клубом розрахований до 30 червня 2027 року.