Екслегіонер Шахтаря не планує переходити до Зеніта: вінгер знає про інтерес команди Тимощука

Переглядів 1237
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Екслегіонер Шахтаря не планує переходити до Зеніта: вінгер знає про інтерес команди Тимощука
Давід Нерес. Фото:
Колишній бразильський вінгер донецького Шахтаря, а нині футболіст португальської Бенфіки Давід Нерес не хоче їхати в росію, адже має бажання провити себе у складі «орлів».

Бразильський нападник Бенфіки Давид Нерес відмовляється переходити до Зеніту, повідомляє видання A Bola. Раніше португальський клуб був готовий продати 26-річного футболіста до петербурзького клубу лише за суму в €100 мільйонів, тоді як Зеніт запропонував нову суму в розмірі €45 мільйонів.

За даними джерела, Нерес знає про інтерес Зеніту, але повністю зосереджений на кар'єрі в Бенфіці та майбутньому матчі своєї команди. 

У січні 2022 року Нерес перейшов з Аякса до Шахтаря за 12 млн євро, але через початок повномасштабної війни не зіграв за український клуб жодного офіційного матчу.

  • Минулого сезону за Бенфіку бразилець провів у всіх турнірах 48 матчів, забив 12 голів та віддав 16 результативних передач.
  • Контракт гравця з Бенфікою діє до 30 червня 2027 року. Transfermarkt оцінює гравця у 25 мільйонів євро.
  • Анатолій Тимощук працює у структурі Зеніту з 2017 року. Нині ексгравець збірної України є асистентом головного тренер Сергія Семака.