Ексмасажист Шахтаря згадав про бійку Луческу та Кости: подробиці конфлікту Містера та бразильського вінгера

Переглядів 348
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Ексмасажист Шахтаря згадав про бійку Луческу та Кости: подробиці конфлікту Містера та бразильського вінгера
Дуглас Коста і Мірча Луческу, фото: ФК Шахтар
У 2011 році погана гра Дугласа Кости за Шахтар у матчі Ліги чемпіонів против Зеніту (0:1) стала причиной невдоволення і майже бійки між гравцем та Мірчею Луческу.

Колишній масажист Шахтаря Віктор Хексан розповів про події 11-річної давнини, коли тодішній головний тренер «гірників» мало не побився з юним бразильцем.

Йдеться про події під час групового етапу Ліги чемпіонів сезону 2011/2012. Тоді Шахтар посів останнє місце у групі, здобувши лише одну перемогу у шести матчах. У квартеті з «гірниками» тоді виступали Порту, АПОЕЛ та Зеніт.

Хексан згадує про атмосферу у роздягальні Шахтаря після мінімальної поразки від Зеніту. Тоді Луческу був вкрай незадоволений грою Кости.

«В свій час ми грали із Зенітом. Вони обіграли нас із рахунком 1:0, але ми грали дуже погано. Луческу був чорний від гніву, він увійшов у роздягальню та побачив Косту, який був просто катастрофою у цьому матчі, але він був веселим і співав у душі».

Недоречна поведінка 21-річного гравця ще більше розлютила наставника Шахтаря, який мало не побився зі своїм підопічним.

«Мірча дорікнув йому: «Ти все ще співаєш після такого катастрофічного матчу?». Він кинувся, щоб ударити Луческу, а Мірча хотів йому відповісти. На щастя, я був між ними з помічником Спіридоном, і ми їх розняли», – розповів Гексан в інтерв'ю GSP.

Коста перейшов до Шахтаря на початку 2010 року і залишив клуб влітку 2015 року. За цей період він відіграв у футболці «гірників» 203 матчі, в яких забив 38 голів та віддав 40 асистів.

Луческу очолював Шахтар із літа 2004 року по літо 2016 року. За цей час разом із «гірниками» він вісім разів ставав чемпіоном України, шість разів виборював Кубок України, сім разів Суперкубок України і один раз переміг у Кубку УЄФА.

X