«Експеримент неможливо повторити»: в Іспанії повідомили причину недовіри Анчелотті до Луніна в Реалі

Переглядів 21176
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
10 голосів
«Експеримент неможливо повторити»: в Іспанії повідомили причину недовіри Анчелотті до Луніна в Реалі
Карло Анчелотті та Андрій Лунін. Колаж: «Український футбол»
В Іспанії вважають, що причиною не проводити ротацію воротарів у Реалі є невдалий досвід Карло Анчелотті. Незабаром стане зрозуміло, чи буде Андрій Лунін основним воротарем мадридців.

Іспанський журналіст Хесус Гальєго вважає, що Карло Анчелотті уникає ротації воротарів через попередній невдалий досвід. У сезоні 2013/2014 італійський фахівець чергував у воротах Дієго Лопеса та Ікера Касільяса.

«Попри те, що команда виграла Лігу чемпіонів і Кубок, експеримент не був позитивним для жодного з воротарів. Обом майже завжди бракувало впевненості. Недовіра, порівняння, заздрість, чергування – це небезпечна справа, яка в кінцевому підсумку впливає на безпеку всієї команди».

Гальєго переконаний, що Анчелотті більше не повторятиме свій експеримент.

«Карлетто знає, що експеримент не можна повторити, і що скоріше за все, незабаром доведеться ухвалити рішення про заміну Тібо Куртуа, що дасть йому безпеку та впевненість, необхідні для такого важкого завдання, як заміна найкращого воротаря у світі».

Також журналіст порівняв Андрія Луніна та Кепу Аррісабалагу, які боротимуться за місце в основі після того, як Куртуа отримав важку травму. 

«Лунін молодший, мало грав, і це нормально, що є деяка невизначеність щодо його гри, але досвід набувається під час гри, і якщо він не зробить цього зараз, йому доведеться покинути Мадрид.

Кепа, хоч це і не здається, вже є ветераном, і це йде йому на користь, але це також правда, що він ще не закріпився серед найкращих воротарів Європи, і бути дублером Луніна було б ще одним кроком назад у його кар'єрі», – написав Гальєго для видання AS .

  • У суботу, 19 серпня, Реал зіграє на виїзді проти Альмерії у другому турі Ла Ліги. Початок поєдинку запланований на 20:30.
  • У першому турі проти Атлетіка Лунін вийшов у стартовому складі й відіграв на нуль, а Реал переміг із рахунком 2:0.
  • Загалом 24-річний воротар провів у складі мадридців 18 матчів (12 з них за минулий сезон).
  • Контракт Андрія розрахований до 2024 року.