Експерт назвав трьох фавторитів Першої ліги України: перелік команд

Переглядів 511
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Експерт назвав трьох фавторитів Першої ліги України: перелік команд
Гравці Карпат, фото: ФК Карпати
Футбольний коментатор Віктор Вацко визначився із фаворитами Першої ліги України на сезон 2022/23. У шорт-лист експерта увійшло лише три клуби.

Відомий журналіст Віктор Вацко розповів свою думку стосовно фаворитів Першої ліги сезону 2022/2023. Експерт вважає, що три команди можуть розраховувати на підвищення у класі.

«Я дуже сподіваюся, що Карпати Львів вийдуть до УПЛ. Я вважаю, що Карпати разом із Поліссям і, мабуть, ЛНЗ, виглядають головними фаворитами Першої ліги. Я був би дуже радий, якби Карпати наступного сезону грали б у елітному дивізіоні українського футболу», – сказав Вацко в ефірі «Вацко on air».

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от ФК «Полісся» (Житомир) (@fcpolissya)

У першому турі Карпати обіграли ФСК Маріуполь (3:0), Полісся розгромило Прикарпаття (3:0), а ЛНЗ зіграв в нульову нічию з Оболонню. У наступному турі вони зіграють з Нивою, Епіцентром та Металургом Запоріжжя відповідно.

Нагадаємо, за підсумками сезону 2022/23 дві найкращі команди Першої ліги отримають пряму путівку до УПЛ, а третє та четверте гратимуть матчі плей-офф. Цього сезону Перша ліга була поділена на дві групи за географічним принципом, у кожній гра.ть по вісім колективів.

При цьому ситуація може ще змінитись, оскільки Десна та ФК Маріуполь з наступного сезону мають повернутися до УПЛ після річної паузи, чиє місце вони займуть поки що невідомо.

X