Експівзахисник Львова знайшов собі команду у Казахстані: за цей клуб він вже виступав

Переглядів 340
Ілля Деулін Ілля Деулін
2 голоси
Експівзахисник Львова знайшов собі команду у Казахстані: за цей клуб він вже виступав
Іван Брікнер. Фото: Google
Півзахисник Іван Брікнер, який з весни 2022 року виступає в Казахстані, вирішив не змінювати країну та став гравцем місцевого Жетису, кольори якого вже представляв.

30-річний півзахисник Іван Брікнер, який відомий виступами за Олімпік та ПФК Львів, навесні 2022 року перебрався до Казахстану та став гравцем місцевого Жетису. 

Після року в команді з Талдикоргана півзахисник отримав запрошення від кокшетауського Окжетпесу, з яким уклав угоду до кінця 2023 року.

Втім, за повідомленням казахстанського видання Sports, Брікнер повернувся до Жетису, що вже відображено в заявці клубу на сайті місцевої Прем’єр-ліги.

  • За першу половину сезону в складі Окжетпесу Брікнер встиг провести за команду 12 поєдинків, відзначившись у них двома забитими м'ячами.
  • За рік в Жетису півзахисник зіграв 29 матчів, в яких забив п’ять голів і віддав п’ять гольових передач.
  • Казахстан – перша іноземна країна, в якій виступає Брікнер. Раніше він грав тільки в Україні за ПФК Суми (2013-2017), Олімпік (2017-2018), Рух (2018-2020), Львів (2021-2022).
  • Перед початком повномасштабного вторгнення рф приєднався до липоводолинського Альянсу, але так і не зіграв за команду.