Ексзірка Шахтаря може перейти в Рому: Моурінью змінив своє ставлення до гравця після їхнього конфлікту

Переглядів 645
Ілля Деулін Ілля Деулін
0 голосів
Ексзірка Шахтаря може перейти в Рому: Моурінью змінив своє ставлення до гравця після їхнього конфлікту
Жозе Моурінью та Фред. Фото: Google
Головний тренер Роми Жозе Моурінью змінив гнів на милість по відношенню до ексгірника Фреда, з яким перетинався у Манчестер Юнайтед. До МЮ Жозе не хотів його брати, тепер ж хоче запросити бразильця до Риму.

Колишній головний тренер Манчестер Юнайтед, а нині керманич італійської Роми Жозе Моурінью націлений на підписання півзахисника МЮ Фреда.

Цікаво те, що при трансфері бразильця з Шахтаря до Ман Юнайтед португальський тренер не виявляв бажання купувати хавбека. Зазначається, що Жозе не хотів, щоб клуб витратив на його підписання 59 мільйонів євро. 

Тренер мав право вето на підписання контрактів, але був змушений дати зелене світло приходу Фреда після того, як відчув, що в іншому випадку він не отримає нового півзахисника.

Втім, і після переїзду бразильця до Манчестера думка Моурінью про Фреда не змінилася: під керівництвом португальця півзахисник провів лише 12 з 24 можливих матчів, зазначає портал The Athletic.

Фред. Фото: Google

Тепер Жозе змінив думку про бразильця. «Червоні дияволи» націлені на підписання одноклубника Михайла Мудрика Мейсона Маунта, то ж Фреду в Манчестері можуть вказати на двері. 

Цим може скористатися Моурінью, який є великим шанувальником бразильського півзахисника і прагне побудувати півзахист навколо Фреда. Тим паче, керівництво Роми, за словами видання Mirror, планує виділити Жозе гроші на трансфери.

  • Вартість півзахисника, за даними Transfermarkt, складає 20 мільйонів євро.
  • Фред переїхав з Шахтаря до Манчестер Юнайтед влітку 2018 року.
  • Донецький клуб ж в липні 2013 року виклав за півзахисника 15 мільйонів євро.
  • До моменту трансферу Михайла Мудрика до Челсі Фред був найдорожчим продажем «гірників».
  • За п'ять років у Шахтарі Фред провів 155 матчів, в яких забив 15 голів та віддав 15 результативних передач.
  • Минулого сезону за Манчестер Юнайтед півзахисник зіграв 56 матчів, протягом яких виконав 12 результативних дій: шість голів та шість асистів.
  • Угода Фреда з «червоними дияволами» чинна до червня 2024 року.