«Емоції так завели Мудрика»: експерт поділився думкою про дебют українця за Челсі

Переглядів 1114
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Емоції так завели Мудрика»: експерт поділився думкою про дебют українця за Челсі
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Михайло Мудрик дебютував у складі Челсі у виїзному матчі 21-го туру англійської Прем'єр-ліги проти Ліверпуля та здивував своєю грою відомого журналіста Роберто Моралеса.

Мудрик, який минулого тижня офіційно перейшов із Шахтаря до Челсі, вчора дебютував у складі своєї нової команди у виїзному матчі 21 туру чемпіонату Англії проти Ліверпуля (0:0).

Відомий спортивний журналіст Роберто Моралес оцінив дебют Мудріка у складі Челсі.

«Це просто круто! Він міг забити, створивши момент собі. Він грав ініціативно і зміщувався до центру, навіть захищався, що вже аномалія. Вихід Мудрика змусив Клоппа замінити Мілнера. Герр Юрген щось таки розуміє у футболі», – написав Моралес у соцмережах.

При цьому Моралес вважає, що у майбутньому Мудрику доведеться набагато складніше.

«Інша справа, що далі будуть важкі будні та інші суперники, прості, як двері. З ними не буде так багато емоцій для гри. А саме емоції, я певен, так завели Михайла на «Енфілді», – додав Моралес.

Нагадаємо, що трансфер Мудрика коштував Челсі 100 мільйонів євро (70 млн євро відразу і ще 30 млн євро як бонуси). Контракт гравця з Челсі до 2031 року.

Зарплатня Михайла в Челсі становитиме сім з половиною мільйонів євро на рік. Українець у новій команді гратиме під номером 15.

22-річний Мудрик провів цього сезону 18 матчів за Шахтар, забив десять голів і зробив вісім результативних передач.

X