Евертон не може перемогти вже шість матчів поспіль: Миколенко став частиною розгрому від Ньюкасла

Переглядів 1558
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Евертон не може перемогти вже шість матчів поспіль: Миколенко став частиною розгрому від Ньюкасла
Віталій Миколенко. Фото: ФК Евертон
У четвер, 27 квітня, у поєдинку 33 туру англійської Прем'єр-ліги Евертон на своєму стадіоні приймав Ньюкасл. Матч завершився впевненою перемогою гостей із рахунком 4:1.

В основному складі Евертона вийшов український захисник Віталій Миколенко. Господарі непогано розпочали гру з власних атак, але потім пропустили гол і зменшили оберти.

Рахунок було відкрито на 28-й хвилині. Вілсон вдало зіграв на добиванні, відправивши м'яч під поперечину. Наприкінці першого тайму Евертон зрівняв рахунок, проте арбітр після перегляду ВАР скасував взяття воріт.

Основні події матчу розгорнулися у другому таймі. На 72-й хвилині Віллок з лівого флангу накинув на голову Жоелінтону, який зблизька вразив ціль. За три хвилини ще один м'яч влетів у ворота Евертона – дубль оформив Вілсон.

На 80-й хвилині гравець «ірисок» Макніл забив неймовірний м'яч прямим ударом з кутового, проте за хвилину знову гол у ворота Евертона. Мерфі сильним ударом встановив остаточний рахунок.

Евертон залишився на передостанньому, 19-му місці у турнірній таблиці АПЛ із 28 очками. Ньюкасл займає третій рядок, маючи у своєму активі 62 очки.

У поточному сезоні 23-річний Миколенко у складі Евертона провів 33 матчі у всіх турнірах.