Евертон піде на скорочення зарплат футболістам, якщо клуб не втримається в АПЛ: як це вплине на Миколенка

Переглядів 1949
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
Евертон піде на скорочення зарплат футболістам, якщо клуб не втримається в АПЛ: як це вплине на Миколенка
Віталій Миколенко. Фото: Евертон
Евертон, в складі якого грає захисник збірної України Віталій Миколенко, чекає серйозне зниження фінансування в разі вильоту з АПЛ

Справи у «ірисок» у турнірній таблиці АПЛ продовжують йти не найкращим чином. Команда під керівництвом Шона Дайча після 33 турів перебуває в зоні вильоту і все ніяк не може її покинути.

The Telegraph запевняє, що зараз керівництво клубу розділило гравців на два табори – тих, хто може не турбуватися про свою зарплату і тих, кому її буде серйозно урізано. Такі зміни продиктовані потенційним вильотом "Евертона" в Чемпіоншип.

Під скорочення зарплат потраплять нові футболісти, які прийшли в команду минулого літа. У старих гравців такого пункту в контракті немає. Зазначимо, що Віталій Миколенко приєднався до Евертона минулої зими та, скоріше за все, скорочення зарплати його не торкнеться.

Але клуб готовий не тільки карати, а й заохочувати успіхи. Якщо Евертон збереже прописку в АПЛ, то за це досягнення головний тренер команди Шон Дайч отримав бонус у розмірі трьох з половиною мільйонів фунтів.