Евертон вирвав нічию у Тоттенхема: стало відомо, яку оцінку отримав Миколенко за матч

Переглядів 1564
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Евертон вирвав нічию у Тоттенхема: стало відомо, яку оцінку отримав Миколенко за матч
Віталій Миколенко. Фото: ФК Евертон
Український захисник Віталій Міколенко вийшов на заміну у складі Евертона та допоміг своїй команді вирвати нічию у домашньому матчі 29-го туру проти Тоттенхема (1:1).

Евертон зіграв унічию з Тоттенхемом у домашньому поєдинку 29 туру чемпіонату Англії, який відбувся вчора на стадіоні «Гудісон Парк» у Ліверпулі (1:1).

Український захисник Віталій Миколенко вийшов на заміну замість Шеймуса Коулмена за рахунку 0:1 на 77-й хвилині зустрічі та отримав від статистичного порталу Sofascore оцінку 7,5, що є третім результатом серед футболістів обох команд.

Евертон залишився у меншості на 58-й хвилині матчу після вилучення хавбека Абдуллайє Дукуре за неспортивну поведінку.

Через десять хвилин Тоттенхем скористався чисельною перевагою – Майкл Кін сфолив на Крістіані Ромеро у своїй штрафній площі, а Харрі Кейн реалізував пенальті, впевнено перегравши Джордана Пікфорда.

На 88 хвилині пряму червону картку отримав півзахисник гостей Лукас Моура, чим господарі швидко скористалися. Майкл Кін гарним дальнім ударом зрівняв рахунок.

Відео голу Кіна можна переглянути в телеграм-каналі FanDay.net.

Вихід Миколенка на заміну допоміг Евертону уникнути поразки наприкінці матчу вдруге поспіль. Минулого туру «іриски» зіграли на виїзді внічию з Челсі (2:2).

Статистика Миколенка у матчі Евертон – Тоттенхем:

  • торкання м'яча – 22;
  • точність передач – 86% (шість із семи);
  • виграні єдиноборства – п'ять із п'яти;
  • відбори – п'ять.

23-річний Миколенко провів у поточному сезоні 29 матчів у всіх турнірах, але не відзначився результативними діями.

Евертон зіграв 29 поєдинків, набрав 27 очок і посідає 15 місце у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. У наступному турі "іриски" зіграють 8 квітня на виїзді проти Манчестер Юнайтед.