«Евертон зробив гарну інвестицію»: англійська пресса оцінила гру Миколенка в матчі з Астон Віллою

Переглядів 300
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
«Евертон зробив гарну інвестицію»: англійська пресса оцінила гру Миколенка в матчі з Астон Віллою
Віталій Миколенко, фото: Getty Images
Вчора, 13 серпня, Евертон з українським захисником Віталієм Миколенко провів невдалу гру другого туру чемпіонату Англіі проти Астон Вілли (1:2).

Українець провів на полі 90 хвилин та запам'ятався вибитим м'ячем з лінії воріт після удару півзахисника Еміліано Буендія. Загалом журналісти критикували Миколенка за бляку гру в атаці та помилки під час передач, але знайшлися й ті, хто хвалив українця за підсумками матчу з Астон Віллою.

Liverpool Echo оцінив дії українця на полі у 5/10 балів.

«Намагався просуватися вперед у міру можливості, але, хоч він був акуратний і охайний, загалом йому не вистачало проникаючих дій».

Goodison News також видав Миколенко середню оцінку у 6/10 балів.

«Це був день, що розчаровує для українця, оскільки він і Метті Кеш (правий захисник Астон Вілли) ніби компенсували один одного в обох атакуючих третинах поля, обмежуючи свій вплив на гру».

Середню оцінку лівий захисник Евертона отримав від Liverpool World – 5/10 бала.

«Занадто багато невдалих передач до центру поля у першому таймі. У другому таймі зробив важливий блок із лінії воріт».

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Everton (@everton)

На відміну від інших видань, The Hard Tackle хвалить українця за гру на полі та вірить, що він далі вдосконалюватиметься – 5,5/10 бала.

«Відбитий з лінії воріт удар Буендія став головною подією дня для Миколенка. Але український захисник був акуратний із м'ячем і впевнено виглядав на лівому фланзі. Він продовжуватиме покращуватися, коли за його плечима буде більше матчів. Евертон, схоже, зробив гарну інвестицію у нього».

У наступному турі Евертон зустрінеться з новачком АПЛ Ноттінгем Форест. Матч відбудеться 20 серпня, початок зустрічі о 17:00 за київським часом. У першому турі «іриски» мінімально поступилися Челсі (0:1).