Фанати Реала не оцінили: дружина Луніна опублікувала мем з Мессі

Переглядів 11585
Павло Клименко Павло Клименко
7 голосів
Фанати Реала не оцінили: дружина Луніна опублікувала мем з Мессі
Андрій Лунін та його дружина Анастасія. Фото: Instagram
Вболівальники Реала розкритикували дружину голкіпера мадридської команди Андрія Луніна, яка виклала у своїх соціальних мережах жартівливу картинку з Ліонелем Мессі.

Анастасія Луніна опублікувала в інстаграмі фото з форвардом збірної Аргентини Ліонелем Мессі та його дружини. На цьому знімку зафіксовано момент як аргентинський футболіст фотографував свою обраницю з Кубком світу.

«Те, що ти чемпіон світу, не звільняє тебе від головної місії життя – красиво сфотографувати свою дружину».

Фанати мадридського клубу або не змогли перекласти текст картинки, або ж у них проблем із гумором, тому що вони обрушилися з критикою на Анастасію і навіть опублікували про неї статтю на фанатському сайті.

«Дружина Луніна, воротаря Реала, якось підозріло поставилася до клубу. Зображення, яке не сподобається нікому. Дружина Луніна не змогла придумати нічого іншого, як похвалитися чемпіонством Аргентини та Мессі в інстаграмі, а він є одним із найбільших суперників Реалу.

Вона опублікувала фото, на якому захоплюється дружиною Лео, а отже, і самим аргентинцем. Це фото викличе полеміку у соціальних мережах», – написали фанати.

Цього сезону на рахунку 23-річного Луніна шість матчів за чемпіонів Іспанії в Ла Лізі та Лізі чемпіонів, у яких він пропустив чотири голи, а у двох іграх зміг відстояти на «нуль».

X