«Фергюсон зателефонував йому»: журналіст згадав, як Шевченко міг потрапити в Манчестер Юнайтед

Переглядів 991
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Фергюсон зателефонував йому»: журналіст згадав, як Шевченко міг потрапити в Манчестер Юнайтед
Андрій Шевченко. Фото: Google
Відомий український журналіст та коментатор Ігор Циганик поділився спогадами про те, як легендарний нападник Андрій Шевченко міг перейти з Мілана до Манчестера Юнайтед.

За словами Ігоря Циганика, старт сезону 2002/03 для Андрія Шевченка в Мілані був не найкращим. Український форвард не потрапляв в основу і на той момент на нього претендував Манчестер Юнайтед.

«Сезон 2002/03 Шевченко розпочав не дуже переконливо і він був у такій ситуації, що мало не перейшов із Мілана до Манчестеру Юнайтед. Тоді грав у основі Філіппо Індзагі, багато забивав, а Шевченко сидів у запасі».

Циганик додав, що головний тренер Манчестер Юнайтед Алекс Фергюсон зателефонував Шевченку, якому повідомив про те, що планує приїхати до Мілана для переговорів про можливий трансфер.

«Фергюсон зателефонував Шевченку та пообіцяв приїхати на гру Мілана. У результаті він приїхав і Шевченко дав добро на переговори, проте Індзагі пропускав матч і Анчелотті довірив місце у складі Шевченка і після цього він почав регулярно забивати за Мілан», – сказав Циганик у програмі ВЗБІРНА.

Нагадаємо, що у сезоні 2002/03 Мілан із Шевченком виграв Лігу чемпіонів. У фіналі турніру росонері в серії пенальті обіграли Ювентус (0:0, пенальті – 3:2). Вирішальний удар Шевченка приніс Мілану трофей Ліги чемпіонів.