Феєнорд проти Шахтаря: де в Україні дивитись матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи – хто фаворит

Переглядів 3143
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Феєнорд проти Шахтаря: де в Україні дивитись матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи – хто фаворит
Шахтар проти Феєнорда. Фото: Google
Завтра, 16 березня, донецький Шахтар зіграє з нідерландським Феєнордом у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи. Букмекери визначились із фаворитом протистояння.

Феєнорд – Шахтар: де пройде матч

У четвер, 16 березня, Шахтар зіграє проти Феєнорда в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи на стадіоні «Де Кейп» у Роттердамі. Початок поєдинку запланований на 19:45 за київським часом. Зазначимо, що у першій зустрічі у Варшаві команди розписали нічию – 1:1.

Феєнорд – Шахтар: де дивитись матч

Переглянути гру Шахтаря та Феєнорда можна буде у прямій трансляції на відеосервісі Megogo (підписка «Максимальна») та її стрімінговому каналі Megogo Футбол 1. Він також доступний на платформі Volia TV.

Фейєнорд – Шахтар: хто фаворит матчу

Аналітики контори Favbet визначилися з фаворитом матчу-відповіді та протистояння в цілому. На думку букмекерів, Феєнорд має більше шансів на перемогу у другій грі – 1.51. На Шахтар можна поставити з коефіцієнтом 6.90. Нічия оцінюється о 4.55.

Букмекери не сумніваються, що у чвертьфіналі Ліги Європи пройде голландська команда. На успіх Феєнорда за підсумками двох матчів можна поставити з коефіцієнтом о 1.23. Шанси команди Ігора Йовічевіча відчутно нижчі – 4.75.

Нагадаємо, що у попередньому раунді змагань Шахтар пройшов Ренн (2:1, 1:2, 5:4 за пен.). Феєнорд вийшов у 1/8 фіналу безпосередньо, оскільки посів перше місце в групі Ліги Європи, обійшовши Мітьюлланд, Лаціо та Штурм.

X