«Фінал не буде протистоянням Мессі та Мбаппе»: Маркевич висловився про завершальні матчі ЧС-2022

Переглядів 1712
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Фінал не буде протистоянням Мессі та Мбаппе»: Маркевич висловився про завершальні матчі ЧС-2022
Мирон Маркевич. Фото: Google
Колишній головний тренер харківського Металіста, Дніпра та збірної України Мирон Маркевич поділився думками про чемпіонат світу у Катарі та назвав фаворитів матчу за третє місце і фіналу.

Екс-наставник Дніпра Маркевич заявив, що для нього найбільшим розчаруванням стала гра Бразилії на ЧС-2022.

«Найбільше розчарування? Я думав, що Бразилія досягне більшого, але їхнє піжонство і занапастило. У Металісті бразильцям не давали так куролисти, тримали дисципліну, а тут – дотанцювали».

У матчі за третє місце на світовій першості виграє Хорватія. Так вважає Маркевич.

«У матчі за бронзу шанс отримають пограти футболісти, які менше отримували ігровий час. Я взагалі не проводив би подібні матчі, а віддав бронзу обом командам. Це більший виставковий матч.

Марокко і так стрибнуло вище за голову, мотивації буде більше, ніж у Хорватії».

Також Маркевич впевнений, що фінал не буде лише протистоянням Мессі та Мбаппе.

«Це не буде протистоянням Мессі та Мбаппе. Обидві команди мають виконавців високого рівня, які допомагають їм. Виграє та команда, яка зіграє акуратніше в обороні і знайде свій шанс попереду.

Прогноз на фінал? Якщо Аргентина так зіграла у півфіналі, важко буде французам», — сказав Маркевич у ексклюзивному інтерв’ю для Fanday.net.

Нагадаємо, що гра за третє місце на ЧС-2022 між збірними Марокко та Хорватії відбудеться сьогодні, 17 грудня, у катарській столиці Досі та розпочнеться о 17:00 за київським часом. 

Фінальний матч чемпіонату світу між збірними Франції та Аргентини відбудеться завтра, 18 грудня, у катарському Лусаїлі та розпочнеться о 17:00 за київським часом.