«Фізично ми добре готові»: хавбек, якого Суркіс не відпустив з Динамо влітку – про матч УПЛ з Ворсклою

Переглядів 1442
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Фізично ми добре готові»: хавбек, якого Суркіс не відпустив з Динамо влітку – про матч УПЛ з Ворсклою
Олександр Андрієвський. Фото: ФК Динамо
Центральний півзахисник київського Динамо Олександр Андрієвський розповів про мікроклімат в команді Мірчі Луческу напередодні гри сьомого туру української Прем'єр-ліги проти Ворскли.

Олександр Андрієвський в переддень гри проти Ворскли, поєдинок відбудеться вже завтра, 18 вересня, запевнив, що дуель із командою Віктора Скрипника точно буде не з легких.

«Ворскла виграла три поспіль матчі перед паузою у чемпіонаті, тому настрій на цю гру буде відповідним. Загалом, нам завжди непросто грати з Ворсклою. 

Це досить сильний, незручний суперник. Але фізично ми добре готові, постійно працюємо над цим компонентом на тренуваннях, відтак підійдемо до цієї гри у хорошій формі», – розповів Андрієвський в інтерв’ю клубній пресслужбі.

Влітку Олександр Андрієвський мав намір покинути Динамо. Гравець отримав кілька запрошень від європейських команд, про що відкрито розповів в інтерв'ю «Українському футболу», але його з київського клубу не відпустили. 

  • В поточному сезоні Динамо вилетіло з єврокубків на стадії плей-оф кваліфікації Ліги конференцій, програвши двохматчеву дуель Бешикташу (2:3, 0:1). 
  • Динамо у цьому сезоні УПЛ зіграло три матчі. На даний момент столична команда має в своєму активі шість очок і посідає десяте місце в чемпіонаті України.
  • У вересні в українській Прем'єр-лізі підопічні Мірчі Луческу зіграють з полтавською Ворсклою (18.09), черкаським ЛНЗ (23.09) та Олександрією (30.09).
  • В 1/8 фіналу Кубку України динамівці зустрінуться в столичному дербі з Оболонню.
  • Transfermarkt оцінює Андрієвського в 1,5 млн євро.