Олександрія відібрала очки у ще одного лідера УПЛ: відео скандальних моментів та голів матчу з Дніпром-1

Переглядів 1188
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Олександрія відібрала очки у ще одного лідера УПЛ: відео скандальних моментів та голів матчу з Дніпром-1
ФК Олександрія проти Дніпра-1. Фото: УПЛ
У перенесеному матчі першого туру чемпіонату України зустрічалися Дніпро-1 і ФК Олександрія. Поєдинок завершився у нічию з рахунком 1:1. Руслана Ротаня було вилучено.

Спочатку зустріч Дніпра-1 та ФК Олександрії було призначено на серпень минулого року, але тоді через участь команди Олександра Кучера у кваліфікації Ліги Європи її перенесли. 

У листопаді команди зробили другу спробу провести дуель першого кола і знову невдало. Цього разу через масований ракетний удар армії рф по Україні гру зупинили на 10-й хвилині і відновити її не вдалося.

На 15-й хвилині перший момент створили гості, але воротар Дніпра-1 Рибак впорався з ударом Мірошниченка. За хвилину відповіла дніпровська команда - Піхальонок пробив точно в голкіпера.

А на 20-й хвилині трапився скандальний епізод. Арбітр матчу Козик призначив пенальті у ворота за фол Скорка проти Назаренка. Це рішення не сподобалося головному тренеру Олександрії Ротаню, який поскандалив із представниками Дніпра-1, за що отримав червону картку.

▶️ Відео скандалу в матчі Дніпро-1 - Олександрія дивіться за ПОСИЛАННЯМ

У підсумку Довбик легко реалізував пенальті, забивши 22-й гол у цьому сезоні УПЛ. Через чотири хвилини Олександрія відігралася після стандарту. Рибалка подав зі штрафного, а Кирило Ковалець головою пробив у кут.

Статистика першого тайму:

  • контроль м'яча: 51% на 49% на користь ФК Олександрія
  • удари по воротах: 4 проти 3 на користь Дніпра-1
  • удари у площину воріт: 3 проти 1 на користь Дніпра-1

У другому таймі була рівна гра і обидві команди мали по кілька небезпечних моментів, особливо наприкінці матчу.

Спочатку удар Мустафаєва відбив Рибак, а Дніпро-1 відповів хорошою атакою, яку завершував Когут, однак свою майстерність продемонстрував воротар Олександрії Шевченко.

▶️ Відео забитих м'ячів у матчі Дніпро-1 - Олександрія дивіться за ПОСИЛАННЯМ

У підсумку матч завершився внічию з рахунком 1:1 і Дніпро-1 втратив можливість наздогнати Шахтар, у якого 60 очок. Дніпровська команда має у своєму активі 58 балів. Олександрія залишилася на п'ятій сходинці (39 очок).

У наступному турі чемпіонату України Дніпро-1 15 травня зіграє проти закарпатського Минаю, а ФК Олександрія того самого дня битиметься з ковалівським Колосом.

X