Форвард Динамо Супряга потрапив в аварію: джерело розкрило подробиці інциденту

Переглядів 9366
Павло Клименко Павло Клименко
5 голосів
Форвард Динамо Супряга потрапив в аварію: джерело розкрило подробиці інциденту
Владислав Супряга. Фото: ФК Динамо
Відомий український футбольний журналіст та ведучий програми «ТаТоТаке» Михайло Співаковський розповів, чому у матчі з Інгульцем не зіграв форвард Динамо Владислав Супряга.

У суботу, 4 березня, у поєдинку 16-го туру української Прем'єр-ліги київське Динамо на своєму стадіоні приймало Інгулець. Зустріч завершилася несподіваною перемогою гостей з рахунком 2:0.

Співаковський заявив, що головний тренер Динамо Мірча Луческу не міг розраховувати у цьому поєдинку на Супрягу через те, що форвард киян потрапив у ДТП.

«Чому Луческу не міг підсилити атаку Динамо Супрягою? Напередодні матчу з Інгульцем Супряга потрапив у ДТП десь на столичному шосе. Сам футболіст не постраждав, але автомобіль постраждав дуже.

І зараз Супряга замість конкурувати з Раміресом повинен лагодити свою іномарку преміум-класу», — сказав Співаковський в ефірі «ТаТоТаке».

У складі Динамо цього сезону нападник не з'являвся. Всього на його рахунку 47 матчів, три голи та шість результативних передач.

Контракт форварда з динамо діє до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює гравця у 1,8 мільйонів євро.

У наступному турі київська команда зіграє на виїзді проти поточного лідера чемпіонату України – Дніпра-1. Поєдинок відбудеться в Ужгороді 12 березня та розпочнеться о 13:00.