Форвард Динамо відзначився голом на Чемпіонат світу U-20: однак взяття воріт скасували

Переглядів 669
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Форвард Динамо відзначився голом на Чемпіонат світу U-20: однак взяття воріт скасували
Самба Діалло. Фото: Google
Капітан збірної Сенегалу U-20 динамівець Самба Діалло не зміг врятувати свою команду від поразки Японії у стартовій грі Мундіалю. Його гол скасували після перегляду VAR.

В ніч на 22-ге травня на Чемпіонаті світу U-20 пройшли чотири матчі першого туру групового етапу. Зокрема і матч участь в якому прийняв футболіст, що представляє клуб української Прем'єр-ліги. 

Так в поєдинку Сенегал — Японія свою національну збірну з капітанською пов'язкою на поле вивів динамівець Самба Діалло. 

Він відіграв на полі у звітному матчі 73 хвилини і навіть відзначився голом, проте цей гол скасували після того, як арбітр переглянув його на VAR. В моменті із взятям воріт в Діало був зафіксований оффсайд.

Тож, динамівець не зміг врятувати Сенегал від поразки. Перемогу з мінімальним рахунком святкувала Японія 1:0. Гол в активі гравця ФК Токіо Куріу Матсукі.

Наступний матч на світовій першості сенегальці проведуть вже у середу, 24 травня, проти однолітків зі збірної Ізраїлю. Гра почнеться о 21:00 за київським часом.

Огляд поєдинку Сенегал U-20 — Японія U-20 можна переглянути на офіційному сайті ФІФА.

Зазначимо також, що в матчі США — Еквадор на полі з'явився гравець Шахтаря, еквадорець Даніель Кастільо. Він провів на полі трохи більше 12-ти хвилин.