Форвард Жирони розплакався в роздягальні після матчу з Барселоною: причиною такої поведінки став Циганков

Переглядів 6478
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Форвард Жирони розплакався в роздягальні після матчу з Барселоною: причиною такої поведінки став Циганков
Той самий момент, коли Кастельянос пробив повз ворота в матчі з Барсою. Фото: Google
Аргентинський нападник Жирони після каталонського дербі з Барселоною (0:0) не стримав емоцій та розплакався через те, що він не віддав пас на Віктора Циганкова, коли вони вибігали два в один.

У матчі чемпіонату Іспанії між Барселоною та Жироною (0:0) український вінгер гостей Віктор Циганков міг стати головним героєм зустрічі, якби партнер по команді аргентинський форвард Таті Кастельянос у другому таймі віддав на українця пас, коли вони вибігали два в один з голкіпером «блаугранас».

Після поєдинку фанати Жирони почали в соцмережах активно критикувати Кастельяноса за те, що він не віддав пас на Циганкова. Залишали вони свої коментарі і на особистих сторінках аргентинця. У зв’язку з цим Кастельянос вирішив видалити свої акаунти в твіттері та в інстаграмі.

Також в твіттері вже опублікували відео, на якому видно, що після матчу з Барсою Кастельянос розплакався у роздягальні Жирони, розуміючи, що, якби він віддав пас на Циганкова, то його команда могла вийти вперед і в підсумку перемогти на «Камп Ноу».

Зазначимо, що Жирона на даний момент із 35 очками в активі посідає 11 місце в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги.

Додамо також, що Віктор Циганков зіграв за каталонську команду дев’ять матчів, у яких він три рази відзначився голами і три рази записав до свого активу результативні передачі.