«Футбол зараз явно не є пріоритетом для України»: реакція англійської преси на матч відбору Євро-2024

Переглядів 908
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Футбол зараз явно не є пріоритетом для України»: реакція англійської преси на матч відбору Євро-2024
Фото: Getty Images
Збірна України під керівництвом Руслана Ротаня не зуміла показати гідну гру у поєдинку другого туру групового етапу кваліфікації на чемпіонат Європи-2024 з Англією (0:2).

Україна пропустила від англійців два голи за три хвилини у першому своєму офіційному матчі у 2023 році. За всю гру українці завдали всього трьох ударів по воротах суперників, щоправда, у ворота воріт так і не били.

Така беззуба гра збірної України не залишилася поза увагою британської преси, яка зрештою рознесла українців і піднесла англійців.

The Sun

«Футбол зараз явно не є пріоритетом для України, оскільки їхня змучена війною батьківщина бореться з путінською Росією. Але варто зазначити, що на «Уемблі» українці були вкрай бідні, і Англії не довелося навіть грати на повну силу, щоб здобути другу перемогу поспіль».

Goal

«Україна не змогла створити Англії жодних проблем. Букайо Сака засліплював своєю грою цього вечора, а Кайл Вокер повністю домінував над Михайлом Мудриком».

Evening Standart

«Після двох пропущених голів Україна так і не спромоглася створити загрозу повернення в гру, і не зуміла завдати жодного удару у другому таймі. Англія досягла впевненого успіху».

BBC

«Англія є фаворитом у боротьбі за перше місце у своїй групі та путівку на Євро до Німеччини, де вони теж будуть серед фаворитів. Перші дві гри у відборі, безперечно, виправдали цей статус. Вони пережили поганий другий тайм в Італії та похмурі перші півгодини проти України, але кінцеві результати, безумовно, вважаються добре виконаною роботою».

The Guardian

«Дуже комфортна перемога для Англії, яка чудово розпочала свою кваліфікаційну кампанію. Матч закінчився, коли Англія забила два голи за три хвилини незадовго до перерви. Після перерви Україну не було видно на полі. Варто визнати, що Англія дуже хороша у футболі».

Свої наступні матчі збірна України проведе 16 червня з Північною Македонією та 19 червня з Мальтою.

X