Футболіст Шахтаря отримав травму після серії пенальті: фото гравця донеччан, якого винесли на ношах

Переглядів 2760
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Футболіст Шахтаря отримав травму після серії пенальті: фото гравця донеччан, якого винесли на ношах
Єгор Назарина. Фото: ФК Шахтар
Півзахисника донецького Шахтаря Єгора Назарину забрали з поля на ношах після того, як його команда в серії пенальті здобула перемогу над французьким Ренном у стиковому матчі плей-офф Ліги Європи.

Назарина з'явився на полі протягом додаткового часу. На 100-й хвилині він замінив капітана команди Тараса Степаненка, який зазнав пошкодження. Провівши 20 хвилин на полі, Єгор став одним із учасників післяматчевої серії пенальті. Саме він став першим гравцем Шахтаря, який підійшов до 11-метрової позначки.

Півзахисник «гірників» впевнено реалізував свій удар - він відправив голкіпера Ренна Манданду в один кут, а м'яч в інший. При цьому жодних проблем зі здоров'ям гравець явно не відчував. Забивши, Назарина вирушив до воротаря «гірників» Анатолія Трубіна, щоб підтримати партнера.

Проте вже на післяматчевих фото репортери зняли Єгора на ношах. На знімках видно, що він тримається за обличчя руками, а лікарі приклали до його коліна лід. Подробиць про пошкодження футболіста наразі немає.

Сьогодні відбулося жеребкування наступної стадії єврокубкового турніру. Суперником «гірників» буде нідерландський Феєнорд із Роттердама. Матчі відбудуться 9 та 16 березня