Футболіст Шахтаря відмовився від збірної Бразилії: названо причину такого рішення

Переглядів 1471
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Футболіст Шахтаря відмовився від збірної Бразилії: названо причину такого рішення
Вінісіус Тобіас. Фото: Google
Вінісіус Тобіас віддав перевагу кар'єрі в мадридському Реалі та відмовився зіграти за молодіжну збірну Бразилії на турнірі в Південній Америці.

18-річний правий захисник донецького Шахтаря Вінісіус Тобіас, який зараз на правах оренди грає за дубль мадридського Реала (Реал Кастілья), хоче залишитися в Мадриді на постійній основі. Про це повідомляє видання Bernabéu Digital.

Заради цього Вінісіус Тобіас навіть відмовився від участі у чемпіонаті Південної Америки серед молодіжних команд у складі бразильської збірної (U-20). Тобіас вважає, що його від'їзд у січні на цілий місяць до табору молодіжної національної команди може негативно позначитися на процесі асиміляції в мадридському клубі.

Наставник Реала Кастільї легендарний Рауль Гонсалес нещодавно досить позитивно висловився на адресу Вінісіуса Тобіаса й дав зрозуміти, що вважає футболіста корисним у майбутньому для основної команди «галактікос».

Вихованець Інтернасьонала Вінісіус Тобіас приєднався до Шахтаря у 2022 році і жодного разу за донеччан не зіграв. До Реалу на правах оренди бразилець перейшов весною цього року.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

Перша команда Реалу з 35 очками іде другою в Ла Лізі.