«Футболісти підозрювали інших футболістів»: джерело розповіло про скандал в клубі Першої ліги – гучні деталі

Переглядів 2319
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«Футболісти підозрювали інших футболістів»: джерело розповіло про скандал в клубі Першої ліги – гучні деталі
Гравці ФК Хуст. Фото: ФК Хуст
Головний редактор проєкту «Профутбол Digital» Володимир Звєров розповів про деталі скандального матчу в Першій лізі між Прикарпаттям та Хустом (7:0).

Відомий український коментатор та журналіст Володимир Звєров звернув увагу на підозрілий матч у Першій Лізі Прикарпаття – Хуст (7:0).

«На цей матч приймалися ставки. На інші матчу Хуста, у тому числі який був після цього, ставки не приймалися, і Хуст виграв наступний матч проти Поділля (2:1). У жодній країні світу ставки на ці матчі не приймалися, тільки на поєдинок з Прикарпаттям. Це мені підтвердили люди, які реально моніторять ситуацію».

Також коментатор зазначив, що системи моніторингу за ставками УАФ та УЄФА не відстежують матчі, якщо на них не поставлені великі суми грошей.

«Ставки не грандіозні. Не так як колись з молодіжними командами Олімпіка, де ставилися сотні тисяч доларів на поразку чи пропущені голи.

Зараз в УАФ та УЄФА система моніторить лише великі суми грошей, але якщо трошки поставити в якійсь європейській країні, назва якої починається на літеру «Ч», то можна і чотири, п'ять, шість, червона картка. Це може бути, я нікого не підозрюю, просто кажу».  

Звєров розповів, що в Хусті футболісти підозрюють одне одного, проте сам клуб схоже не зробив жодних висновків з ситуації.

«Мої джерела в клубі говорять, що дійсно в клубі ходять розмови після того матчу. Деякі футболісти підозрювали інших футболістів. За помилками та тим моментам ви можете зрозуміти хто підозрювані.

Для мене показником стало те, що склад команди у наступній грі практично не змінився. З цього я роблю висновок, що або в клубі не до кінця розуміють, що відбулося або не бачать в цьому проблеми», – розповів Звєров у ютуб-програмі «Звєров Про Футбол». 

  • Після шести турів Першої ліги Хуст йде на восьмому місці в групі А, маючи чотири очки.
  • Наступного туру закарпатський клуб зустрінеться з ФК Нива (Бузова). Матч відбудеться 10 вересня та розпочнеться о 18:00.