Футбольний агент погрожує судом відомому журналісту: розповідаємо, що сталося

Переглядів 155
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Футбольний агент погрожує судом відомому журналісту: розповідаємо, що сталося
Фото: Рixabay
Агентська компанія Phenomen Sports, якою опікується футбольний агент Ярослав Кондратюк, відповіла на слова журналіста Ігоря Бурбаса, який пов'язує його компанію з навчальною платформою PASS.

Бурбас в останньому випуску авторського YouTube-проекту розповів, що на діяльність Кондратюка впливають інші гравці, які пов'язані з платформою PASS та монополії.

Phenomen Sports на власних ресурсах випустив заяву Кондратюка, який вимагає від Бурбаса спростувати неправдиву інформацію, яка завдає шкоду репутації його компанії.

  1. Спростувати твердження про те, що компанія Phenomen Sports не перебуває під 100% контролем та стратегічним управлінням Ярослава Кондратюка, і що на діяльність компанії впливають сторонні особи, такі як Олег Авдиш, Гліб Платов та Андрій Русол.
  2. Надати докази порушень антимонопольного законодавства або інших обмежувальних положень, що забороняють «Phenomen Sports» співпрацювати з футболістами, серед яких 50% або більше мають трудові відносини з ФК Кривбас чи будь-якими іншими клубами УПЛ.
  3. Спростувати твердження щодо можливих шахрайських дій відносно ФК Кривбас та його президента.
  4. Спростувати твердження, що компанія «Phenomen Sports» є частиною або проєктом освітньої ініціативи Pass, або належить його засновникам, співвласникам чи акціонерам.
  5. Надати розрахункові дані, що підтверджують твердження про те, що наявність 5 футболістів та головного тренера ФК Кривбас серед клієнтів «Phenomen Sports» означає контроль над «половиною команди ФК Кривбас. При цьому рекомендуємо використовувати достовірні інструменти для підрахунку, навіть якщо йти чесним шляхом здається неприємним.

У разі невиконання вимог Phenomen Sports, Кондратюк пригрозив Бурбасу позовом про захист ділової репутації.