Галатасарай дійсно збирається заплатити Шахтарю за Тете? У турецькому клубі відреагували на чутки

Переглядів 1585
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Галатасарай дійсно збирається заплатити Шахтарю за Тете? У турецькому клубі відреагували на чутки
Тете. Фото: Google
Турецький Галатасарай відмовляється платити донецькому Шахтарю за бразильського футболіста Тете. Представник стамбульського клубу назвав причини такого рішення.

Турецький Галатасарай вважає, що йому не доведеться виплачувати жодної компенсації Шахтарю за літній перехід 23-річного вінгера Тете. Бразилець, використавши Annexe 7 ФІФА, призупинив термін дії контракту з «гірниками», який був розрахований до 31 грудня, а потім оформив повноцінну трудову угоду на чотири роки зі стамбульським клубом.

Заступник голови Галатасарая Ерден Тімур ось що сказав стосовно цього: 

«Ми докладно розглянули це питання у трьох незалежних міжнародних організаціях приблизно за 6-7 днів до трансферу. Після цього ми визначились. В результаті, на нашу думку та на основі отриманих звітів, я не думаю, що буде якийсь негативний сценарій для клубу», – цитує менеджера стамбульського клубу Haber Global. 

Також Тімур додав такі слова:

«Тож у плані компенсації нічого не буде. У будь-якому випадку загальний ризик дуже малий. Цю суму може бути вираховано з футболіста, зазначеного в укладеному нами контракті. Галатасарай не несе ніякого комерційного ризику».