Гарант перемог: скандальний президент румунського клубу згадав про Луческу

Переглядів 2578
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
Гарант перемог: скандальний президент румунського клубу згадав про Луческу
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Президент ФКСБ з Румунії, Джіджі Бекалі, зробив висловлення щодо тренерів, яких він вважає одними з найкращих і кому він довірив би роботу з його командою.

Джіджі Бекалі, який відомий своєю активною участю у прийнятті тактичних рішень у ФКСБ, відкрив імена трьох тренерів, в справи яких він не втручався. Про це він розповів румунському виданню Fanatik.ro.

Бекалі назвав такі імена: Космін Олерою, Георге Хаджі - колишні тренери Стяуа (нині відомої як ФКСБ), а також Мірча Луческу.

«Те, що робить Хаджі – це щось із галузі фантастики. Він бере гравців і робить із них футболістів. Я не знаю, як він це робить. Луческу, Олерою та Хаджі – це три тренери, які гарантують вам, що ви виграєте титул у Румунії. Я не втручався б у їхню роботу», – цитує Бекалі видання Fanatik.ro.

Нагадаємо, що весною минулого року київське Динамо планувало провести товариський матч з ФКСБ. Однак, керівництво киян вирішило скасувати цю зустріч через скандальні висловлювання Бекалі щодо полку Азов, який президент румунського клуб назвав нацистським.

Раніше 64-річний Бекалі робив скандальні заяви щодо жіночого футболу, коронавірусу та людей з нетрадиційною сексуальною орієнтацією.

Наразі ФКСБ займає друге місце у турнірній таблиці вищої ліги Румунії, чемпіонської групи, з 46 очками на своєму рахунку. Лідером чемпіонату є Фарул, який має 47 балів.