Гарчить, як шалений, разом з левом: Зінченко запостив в інстаграмі мотиваційний анонс на матч з Ньюкаслом

Переглядів 458
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Гарчить, як шалений, разом з левом: Зінченко запостив в інстаграмі мотиваційний анонс на матч з Ньюкаслом
Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
Український легіонер лондонського Арсеналу Олександр Зінченко готується та налаштовується на поєдинок чемпіонату Англії з Ньюкаслом. Це буде центральна зустріч 19 туру.

Український футболіст Арсеналу Олександр Зінченко збирається зіграти в матчі 19 туру АПЛ з Ньюкаслом, який відбудеться на домашньому для лондонців Етіхад Стедіум.

Зінченко у себе в інстаграмі опублікував анонс поєдинку з третьою командою чемпіонату Англії. На ній є дві фото українця. На одному знімку він контролює м'яч, а на другому гарчить, як лев, який зображений на фоні футболіста.

Зазначимо, що 31 грудня Арсенал Мікеля Артета виграв у Брайтона Роберто Де Дзербі з рахунком 4:2. Олександр Зінченко у цьому матчі зіграв з перших хвилин, а у другому таймі був замінений. Цікаво, що поєдинок між «чайками» та «канонірами» дивився український вінгер донецького Шахтаря Михайло Мудрик, якого ЗМІ сватають в Арсенал.

Додамо, що на даний момент Арсенал з 43 очками в активі впевнено лідирує в турнірній таблиці АПЛ, випереджаючи другий Манчестер Сіті на сім балів. Ньюкасл з 34 очками розташувався на третій позиції.

Матч Арсенал - Ньюкасл відбудеться сьогодня, третього січня. Початок зустрічі о 21:45.

Також в січні Арсенал зіграє в Кубку Англії з Оксфорд Юнайтед (дев'яте січня), з Тоттенгемом в рамках лондонського дербі (15 січня) та з Манчестер Юнайтед (22 січня).

X