«Гармаша теж не триматимуть»: Вацко назвав футболістів, які мають залишити Динамо

Переглядів 381
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Гармаша теж не триматимуть»: Вацко назвав футболістів, які мають залишити Динамо
Денис Гармаш. Фото: ФК Динамо
Відомий журналіст Віктор Вацко розповів про гравців київського Динамо, яким, на його думку, нададуть можливість змінити клубну прописку вже взимку.

Як заявив Вацко, у складі Динамо занадто велика кількість польових гравців і керівництво киян безперечно розлучиться з деякими з них.

«Зверніть увагу, скільки футболістів вирушило на збір до Туреччини і подивіться на прізвища цих футболістів. Там 29 лише польових гравців, я воротарів не беру, там усе зрозуміло. Як мінімум, із чотирма футболістами Динамо має попрощатися».

Також Вацко назвав прізвища футболістів, які зможуть залишити команду Мірчі Луческу цієї зими, а також заявив, що Денис Гармаш хотів би залишитись у Динамо.

«Я думаю, що Кравченко, що Андрієвський, що Кулач матимуть змогу змінити клуб. Я думаю, що Дениса Гармаша теж не триматимуть у Динамо, хоча знаю, що він сам хоче залишитися», - сказав журналіст в ефірі авторської програми Вацко on air.

Нагадаємо, що Динамо розпочало тренувальний збір у турецькій Анталії у рамках підготовки до відновлення сезону.

Динамо під керівництвом Мірчі Луческу провело 15 матчів, набрало 30 очок і посідає третє місце у турнірній таблиці чемпіонату України. УПЛ відновиться після зимової паузи на почтаку березня.

X