«Гармашу активно підшукують варіанти»: стали відомі трансферні пріоритети Динамо

Переглядів 2321
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Гармашу активно підшукують варіанти»: стали відомі трансферні пріоритети Динамо
Денис Гармаш. Фото: ФК Динамо
Півзахисник київського Динамо Денис Гармаш зовсім скоро може змінити клубну прописку, змінивши українську Прем'єр-лігу на чемпіонат Греції чи Кіпру.

Денис Гармаш у це трансферне вікно може залишити Динамо і вирушити до Греції чи Кіпру, одним із варіантів ще була Туреччина, але вчорашня трагедія внесла свої корективи, повідомляє телеграм-канал Динамо Київ Inside.

Також за інформацією джерела, вінгер Аль-Айна Андрій Ярмоленко до літа точно не переїде до Києва. Провиною всьому контрактні зобов'язання українця в ОАЕ.

У зимове трансферне вікно Динамо нарешті підпише нового нападаючого, його прізвище простим фанатам нічого не скаже, а чекати на нього варто найближчими днями.

Також джерело стверджує, що через обмежені можливості на трансферному ринку, Динамо більш активно залучатиме до першої команди 17-18 річний представників з U-19.

Вже зараз ухвалено рішення, що, якщо цей сезон кияни провалять – буде розпочато будівництво чогось нового та свіжого. Чи буде архітектором цього будівництва Мірча Луческу? Скоріше так ніж ні.

На зимову перерву Динамо пішло на третьому місці у турнірній таблиці УПЛ, набравши 30 очок у 15-ти матчах. Друга частина чемпіонату України відновиться на початку березня.

X